Haber

Akkışlaspor hedefe kilitlendi

Kayseri Muhteşem Amatör küme gruplarından Altındağ Akkışlaspor, başarıyı gaye seçti.

Kayseri Üstün Amatör küme ekiplerinden Altındağ Akkışlaspor, tek yürek olup maksada ulaşmak istiyor. Harika Amatör Küme B Kümesinde 13 puanı bulunan kırmızı-siyahlı grup, ilerleyen haftalarda galibiyet serisini sürdürüp tepeye ortak olmak istiyor. Kocasinan Ülküspor galibiyeti sonrasında yemekte bir ortaya gelen Altındağ Akkışlaspor kulübü mensupları, başarıyı sürdürme gayesinde. Akkışla Belediye Lideri Ayhan Arslan, Kulüp Lideri Volkan Altındağ, yöneticiler, Antrenör Sedat Bulut ve futbolcular dönemi birinci iki kadro ortasında bitirmenin hesabını yapıyor.

Altındağ Akkışlaspor Lideri Volkan Altındağ ilçe kadrosunun başarısı için idare oluşturduklarını söz ederek, tüm Akkışla halkının da kadrosu maddi ve manevi olarak kucaklamasını istedi.

Altındağ Akkışlaspor antrenörü Sedat Bulut ise, galibiyetlere devam etmek ve tepenin ortağı olmak istediklerini söylerken, kadro kaptanı Erman Çilsal da, maksatlarının her daim üst sıralar olduğunu bunu başarmak için çabaladıklarını lisana getirdi. – KAYSERİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu