Teknoloji

Skywind Oynanış Videosu Kesintisiz Bir Görev Gösterir

The Elder Scrolls Yenileme Projesi, Skywind oynanış videosu ile ortaya çıktı. Yirmi dakikalık görüntü, oyundaki bir görevi gösterir. Detaylar burada.

Skywind, tıpkı Skyblivion gibi The Elder Scrolls Renewal Project adlı bir grubun üzerinde çalıştığı etkileyici bir proje. Daha açıklayıcı olmak gerekirse serinin oyunlarının remastered versiyonları için bir grup hevesli hayran tarafından yürütülen bir proje diyebiliriz. İlk oyunlar 2006 yılında satışa çıkan Oblivion motoru ile yenilenen Morrowind için basılan Morroblivion idi.

Skywind, 2016 yılında lanse edilen Skyrim Special Edition motoru ve Creation Engine ile yenilenen Morrowind’dir. Sanatçılar, besteciler, tasarımcılar, geliştiriciler ve seslendirme sanatçılarından oluşan yetmiş kişilik bir grubun özverili çalışmasıyla yürütülen bu çalışmada, yepyeni oyunun tüm görünümleri, müzikleri, araştırma görevleri ve oynanışı dahil olmak üzere tüm oyun varlıkları yeniden tasarlandı. aktörler.

Skywind Oynanışı Yayınlandı

Oldukça uzun bir süredir devam eden bu proje hakkında zaman içerisinde çok sayıda yazılı ve görsel bilgi ortaya çıktı. Bugün yirmi dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı. Aşağıda hızlıca izleyebileceğiniz görüntü, Triarcyle Temple casusu rolünü üstlendiğimiz Necromencer’ın kül kaplı Molag Amur bölgesindeki Mawia görevinin tamamını gösteriyor.

Videonun açıklama kısmına da gruba katılmak isteyenler için bir adres bırakmışlar. Görünen o ki projeyi bir an önce ve en sağlıklı şekilde bitirmeyi hedefliyorlar. Dilerseniz buradan inceleyebilirsiniz.

posof-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu