Haber

Rugby Kadın Milli Takımı kamp faaliyetlerine Trabzon’da devam ediyor

Ragbi Kadın Milli Takımı’nın 16 Ocak’ta Trabzon’da 13 sporcuyla başladığı kamp faaliyetleri devam ediyor.

gençlik ve Sporİl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi’nde (TOHM) kampa giren Rugby Kadın Milli Takımı’nı ziyaret etti.

Sporcularla sohbet eden Arıcıoğlu, millileri en uygun zeminlerde Trabzon’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Arıcıoğlu, TOHM koordinatörü ve çalışanları ile birlikte yurt konforunu aratmamak adına ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını belirterek, “Milli takımımız, Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nda antrenmanlarını gerçekleştiriyor. Biz de gerekli çalışmaları yaptık. incelemeler burada.Bu uzun süreçte her zaman milli takımımızın yanında olacağız.Rugby Kadın Milli Takımımızın büyük başarılara imza atacağına inanıyorum.” terimleri kullandı.

Rugby Kadınlar Milli Takımı Teknik Müdürü Cherokee Sylvain Ngue, Polonya’da yapılacak 2023 Avrupa Oyunlarında başarılı olmayı hedeflediklerini belirtti.

Polonya’da elde edecekleri derece ile 2024 Paris Olimpiyat Oyunları’na katılmayı hedeflediklerini belirten Ngue, “Bunun için 12 ülke milli takımları arasında ilk 2 dereceyi almamız gerekiyor. Burada kampa girdiğimiz için çok mutluyuz.” değerlendirmesini yaptı.

Rugby Kadın Milli Takım Antrenör Yardımcısı Yunus Emre Bostan, grubun hırslı ve istekli çalıştığını, bu dönemi Trabzon’da geçirmenin oyunculara ve kendilerine olumlu yansıdığını vurguladı.

Önlerinde yaklaşık 5 ayları olduğunu kaydeden Bostan, bu süreyi en iyi şekilde değerlendirerek Polonya’daki şampiyonada Türkiye adına bir derece elde edeceklerine inandıklarını kaydetti.

Ragbi Kadın Milli Takımı, kamp faaliyetlerine 16 Şubat’a kadar Trabzon’da devam edecek.

kalkandereajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu