Yaşam

Konum Şok! Müge Anlı’nın günlerdir aradığı Esme Akıncı ortaya çıktı

Müge Anlı’nın günlerdir aradığı 52 yaşındaki Esme Akıncı 13 gün sonra bulundu. Karaman’da kaybolan yaşlı kadının evlilik vaadiyle kandırıldığı ya da kumar borcu nedeniyle satıldığı iddia edildi. Akıncı bir ahırın içinde göründü.

Kaynak:https://ermenekinsesi.com/13-gundur-a…

Karaman’ın Ermenek İlçesi Güneyyurt Kasabası’nda kaybolan Eşme Akıncı’dan haber alamayan annesi Dursun Akıncı, 52 yaşındaki kızını bulmak için Müge Anlı’dan yardım istedi.

Karaman’daki evinden kaybolan Eşme Akıncı’nın annesiyle birlikte kendi konutuna yakın olan kuzeninin yanına gittiği öğrenildi. Daha sonra annesini evde bırakan Eşme Akıncı’nın ortadaki patikayı yürüyerek ortadan kaybolduğu belirtildi.

Daha sonra canlı yayında Eşme Akıncı’nın kumar borcundan dolayı birine verildiği iddiaları tartışıldı. Evlilik vaadiyle kandırılmış olabileceği de tezlerin ortasındaydı.

Müge Anlı’da günlerdir aranan Esme Akıncı sonunda bulundu. 15 Mayıs günü akşam saatlerinde vatandaşların kullanmadığı bir ahırda bulundu.

Jandarma ekipleri tarafından sağlık kontrolü yapılmak üzere hastaneye kaldırılan Eşme Akıncı’nın başka bir yerden getirilerek oradan ayrıldığı sanılıyor. Daha önce ahır ve çevrede arama yapıldığı belirtildi.

Konuyla ilgili konuşan güvenlik güçleri, olaya en ince ayrıntısına kadar ışık tutacaklarından kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini belirtti.

Kaynak:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu