Haber

Jinn’den Yakışıklı Oyuncu Vuruşu! İşte Burak Özçivit’in Oyunculuğa Başladığı İlk Yıllarda Olanlar

Türkiye’nin en ünlü oyuncularından biri olan Burak Özçivit, rol aldığı her projeyle izleyenleri büyülemektedir. Ancak yakışıklı oyuncu bu noktalara kolay kolay gelmedi elbette! Bir dönem yerli bir korku filminde rol alan Burak Özçivit’in sahneleri izleyenleri şaşkına çevirdi. Ünlü yıldızla ilgili yapımlara, mesleğe ve şaşırtan detaylara yakından bakalım.

Öncelikle Burak Özçivit’i yakından tanıyalım.

24 Aralık 1984 İstanbul doğumlu olan Burak Özçivit, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü mezunudur. 2003 yılında Best Model of Turkey yarışmasında gelecek vadeden kişi seçildi. 2005 yılında Best Model of Turkey yarışmasına tekrar katılan Özçivit birinci oldu. Daha sonra Best Model of The World’e katıldı ve dünyanın en nitelikli ikinci modeli seçildi.

Rol aldığı yapımlarla kendine hayran bıraktı.

Eksi 18 dizisi ile kamera karşısına geçen güzel oyuncu bu yapımın ardından Zoraki Koca, Baba Ocağı, İhanet, Küçük Sırlar ve Süper Yüzyıl dizilerinde rol almıştır. Çalıkuşu ve Kara Sevda dizileriyle adından söz ettiren Özçivit, şimdi de Kuruluş Osman dizisinde Osman Bey’e hayat veriyor. Aşk Sana Misal, Kardeşim Benim 1/2 ve Can Feda filmleriyle de gişede büyük başarı elde etti.

Perili sinemadaki rolünden dolayı psikolojisi bozulmuştur.

2007 yılında Musallat filminde rol alan Burak Özçivit, sinema için iki ay rezidansta çalıştı. Seçmeler için görüşmeye gittiğinde çok şaşırdığını belirten oyuncu, rolü hakkında şunları söyledi: ‘Senaryoyu ilk okuduğumda ben de yapabilir miyim? Teste gittiğimde, ‘Atla’ dedim. Çok şaşırdım dediler. Çok zor bir filmdi. Kriz sahnesi ve kaza sahneleri beni çok etkiledi. Kimseden yardım almadan rolüme hazırlandım. Filmden sonra çok moralim bozuldu.’

Çalıkuşu setinde tanıştığı Fahriye Evcen’e aşık oldu.

Çalıkuşu setinde başrolü paylaştığı Fahriye Evcen’den etkilenen Özçivit, daha sonra Aşk Sana Emsal sinema salonunda sevimli oyuncu ile tanışarak aşk yaşadıklarını duyurdu. 2017 yılında ilişkilerini nikah masasına taşıyan çiftin bir de oğlu bulunuyor. İkili, ikinci bebeklerini kucağına almak için gün sayıyor. Eşine olan sevgisini her fırsatta dile getiren güzel oyuncu, “Hayatı tek başına yükleyemezsin. Ruhunun denk olduğu kişiyle evlenmekten daha güzel ne olabilir? Bu evlilik daha da erken olabilirdi.” söz konusu.

Bana nasıl evlenme teklif ettiğini anlattı.

Alyans takmayı çok sevdiğini belirten Özçivit, nasıl evlenme teklif ettiğini anlattı: ‘Fahriye doğum günüm için bana bir parti hazırladı. O bana sürpriz yapmak isterken ben ona sürpriz yaptım. Doğum günü pastam geldiğinde ona aldığım yüzüğü gördü ve çok şaşırdı. Yüzüğü görür görmez ağlamaya başladı. Ben de evlenme teklif ettim.’

“Oyunculuk sihir gibidir.”

Role girememe durumunu hiç yaşamadığını belirten oyuncu, “Oyunculuk sihir gibidir. O an sihirbaza bir şey yapmasını söylerseniz yapamaz. Ama hazırladıktan sonra yapıyor. dizisi için.Oyunculuğun kuralı bu, hazır olduğunuzda elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz.Ama yine de yolda her şey net.Dizinin ilk bölümünden değil, dördüncü bölümünden sonra rolünüze oturuyorsunuz.’ yolda açtığını belirtti.

“O iyi bir adamdı!” söylemelerini istiyordu.

Kendisiyle ilgili tek amacının düzgün bir insan olmak olduğunu belirten Burak Özçivit, ‘Sete girdiğiniz andan itibaren gülümsemek, seyirciyi hatta sokaktaki insanı bile sevmek… İyi bir insan olmadıkça hiçbir şeyiniz yok. iyi bir aktör olma şansı.’ söz konusu.

Hakkında bilinmiyor.

Fenerbahçeli olan Burak Özçivit yüksekten çok korkardı. Oyunculuğa adım atmış olsaydı futbolcu olmak isterdi. Ayrıca güzel oyuncu tam bir klasik otomobil tutkunuydu.

Son olarak Burak Özçivit, Kevin Spacey ile paylaştığı fotoğrafla gündem oldu.

Maçı izlemek için Dünya Kupası’nın düzenlendiği Katar’a giden Burak Özçivit, Kevin Spacey ile görüşmeye geldi. Çektiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan güzel oyuncunun takipçileri tepki gösterdi. Kevin Spacey’e yönelik cinsel saldırı suçlamalarını takipçilerinin gündeme getirmesi üzerine Özçivit, paylaştığı fotoğrafları hesabından sildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu