Haber

Kayseri Büyükşehir Adıyaman Yanı

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’yi sarsan depremin etkilerini azaltmak ve hasarı en aza indirmek için özverili girişim ve çalışmalarını sürdürüyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Haziran 2023 Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç başkanlığında Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Bu kapsamda beyin sarsıntısının yaralarının sarılması için Adıyaman Belediyesi’ne hibe olarak yardımda bulunulmasına karar verildi.

TALEP OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLMİŞTİR

102 maddenin oylandığı Haziran 2023 Meclis Toplantısında gündemin 62. maddesi olan ‘Adıyaman Belediyesi hizmet birimlerinin depremde zarar gören büro mobilyalarının bağışlanması talebinin görüşülmesi’ oybirliğiyle kabul edildi. .

BÜYÜKKILIÇ’TAN SARSMA BÖLGESİNİ GÜÇLENDİREN ‘KAYSERİ’YE TEŞEKKÜRLER

Meclis Toplantısında konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, deprem nedeniyle hayırseverler, belediyeler, kurum ve kuruluşlar ve Vali Gökmen Çiçek öncülüğünde Kayseri’nin depremin yaralarını sarmaya temel oluşturduğunu belirtti. Büyükkılıç, “Deprem bölgesine desteğimiz devam ediyor. Bugüne kadar vermiş olduğumuz desteklerden dolayı başta valimiz olmak üzere şehrimizin hayırseverlerine, belediyelerine, kurum ve kuruluşlarına ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu