Yaşam

Frankenstein’dan Esinlenerek Oluşturulan Yerel Netflix Dizisinin Fragmanı Yayınlandı [Video]

Babam ve Oğlum, Dedemin Halkı ve Issız Adam gibi başarılı filmlerin arkasındaki isim Çağan Irmak, şimdi de Netflix’te yayınlanacak yepyeni bir diziyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bugün “Oluşturuldu” adlı diziden bir tanıtım fragmanı paylaşıldı.

Created serisi, 1818 yılında yayınlanan ve gotik edebiyatın en ünlü eserlerinden biri haline gelen Mary Shelley tarafından yazılmıştır. FrankeştaynRomandan esinlenilmiştir.

Dizinin tanıtım fragmanı düzenlendi

Netflix’e göre Yaratılmışlar insanlığın en temel sorunlarından biri. ölüm ve ötesi” odaklanacak. İzleyiciyi 1900’lü yılların başında Bursa’dan İstanbul’a uzanan bir hikayeye götürecek yapımın konusunu platform şöyle açıklıyor:

Maceracı, asi, heyecanlı ve zeki bir genç tıp öğrencisi olan Ziya’nın en büyük dileği çok iyi bir doktor olmak ve tıbbın çare bulamadığı birçok salgın hastalığa çare olabilmektir. Deliliğin ve dehanın ortasında duran İstanbul’da tanıştığı doktor İhsan, bu dünyada onu anlayabilen tek kişiydi. Birbirini bulan bu iki eksantrik ve yaralı ruh, birlikte giriştikleri gizli ve yasak deneyin bedelini ağır bir şekilde ödeyecektir. Çünkü kodlarını çözmeye çalıştıkları kadim bir metin onları felaketin kapısına getirir.

Irmak’ın yazıp yönettiği Creature’ın başrollerinde E. rkan Kolçak Köstendil ve Taner Ölmez yer almaktadır. Bu ikilinin yanı sıra Engin Benli, Şifanur Gül, Bülent Şakrak, Sema Çeyrekbaşı, İhtilal Yakut, Şehsuvar Aktaş, Durul Bazan, Macit Koper, Ekremcan Arslandağ, Ümmü Putgül ve Şennur Nogaylar da takımda yer alıyor.

oluşturulan dizi, 20 EkimGün Netflix’te bekleyenlerle buluşacak.

 

 

zara-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu