Haber

Bursaspor Başkanı Sinan Bür, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i ziyaret etti

Bursaspor Kulübü Başkanı Sinan Bür, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i makamında ziyaret etti. Bursaspor’un geleceğinin konuşulduğu ziyarette Önder Fazilet, takviyelere hazır olduklarını belirterek, “Bursa halkının tek yürek olması ve takımına hep birlikte sahip çıkması gerekiyor.”

Ocak ayında yapılan muhteşem genel kurul sonucunda görevi devralan Bursaspor Kulübü Başkanı Sinan Bür, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i makamında ziyaret etti. Halk Evi’ndeki ziyarete Nilüfer Belediye Başkan Yardımcıları Remzi Çınar, Tezcan Öztürk ve Osman Uçar ile Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Beyhan Çalışkan, Sinan Oral, Erkan Öncel, Alper Özyüksel, Orhan Efe ve Gökhan Güleç de katıldı. Bursaspor’u içinde bulunduğu zor dönemden kurtaracak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, Bursaspor Başkanı Sinan Bür, “Hedefimiz gemiyi limana yanaştırmaktır.”

Bursaspor’a kalıcı gelir getirecek projelerin hayata geçirilmesi gerektiğini vurgulayan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Fazilet de topyekün takviyenin önemine dikkat çekti. Önder Fazilet, “Bursaspor bu şehrin markası ve birleştirici gücüdür. İş insanlarından vatandaşlara kadar herkesin sorumluluk alması, Bursaspor’un içinde bulunduğu zor dönemden çıkması için destek vermesi ve düzenlediği yardım kampanyalarına katkı vermesi gerekmektedir. Siz yönetim olarak yaptığınız işlerle güven verirseniz, “Ben bu desteğin geleceğine inanıyorum. Nilüfer Belediyesi olarak dün Bursaspor’a destek verdiğimiz gibi bugün de yarın da elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Fazilet, Sinan Bür ve yönetimine çıktıkları yolculukta başarılar diledi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Sinan Bür, Önder Erdem’e üzerinde Turgay Fazilet yazılı 16 numaralı Bursaspor formasını hediye etti. -BURSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu