Yaşam

Yenişehir Belediyesi ‘Ruhum Öküzüm’ adlı tiyatro oyununu sahneledi

Mersin Yenişehir Belediye, Tuğçe Karabayır ve Erkan Karadeniz, Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde “Ruh Öküzüm” adlı tiyatro oyununu sahneledi. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Sanat, toplumun ruhunu besleyen, hayata renk katan bir unsurdur. Biz Yenişehir Belediyesi olarak Mersinlilere sanatı ve kültürü en iyi şekilde ulaştırmaya çalışıyoruz.”

Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde konserler ve tiyatro oyunlarıyla Mersinlileri buluşturan Yenişehir Belediyesi, kente sanatsal hareketlilik kazandırıyor. Yenişehir Belediyesi, Tuğçe Karabayır ve Erkan Karadeniz’in sahneye koyduğu “Ruhum Öküzüm” adlı komedi tiyatro oyununu konuk etti. Kadın-erkek bağını konu alan komedi niteliğindeki “Ruhum Öküzüm” oyununa Mersinli sanatseverler yoğun ilgi göstererek salonu doldurdu.

Halkın sanat sevgisini ve sanatın toplum üzerindeki etkisini ön planda tuttuklarını kaydeden Lider Özyiğit, şunları kaydetti:

“Sanat, toplumun ruhunu besleyen, hayata renk katan bir unsurdur. Yenişehir Belediyesi olarak Mersinlilere sanat ve kültürü en doğru şekilde ulaştırmak için çalışıyoruz. Halkımızın sanat sevgisini ve sanatın etkisini her zaman ön planda tutuyoruz. sanatın insanları bir araya getirme gücüne inanıyoruz ve Yenişehir’i bir sanat ve kültür merkezi yapma vizyonuyla hareket ediyoruz.Bizi her zaman destekleyen herkese ve tabii ki tiyatro oyuncularımıza çok teşekkür ederim. Bugün burada olan Tuğçe Karabayır ve Erkan Karadeniz.”

Kaynak: ANKA / Kültür Sanat

hafikajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu