Haber

Uzmanlar, Kuşak ve Yol Girişiminin Getirdiği İşbirliği Fırsatlarını Vurguluyor

Bağlantılı Kara-Deniz Gelişimi için 2023 Nesil ve Yol Forumu Perşembe günü Çin’in güneybatısındaki Chongqing’de sona erdi.

Foruma katılan uzmanlar, Kuşak ve Yol Girişimi’nin getirdiği işbirliği fırsatlarını övdü.

SES 1 (İngilizce): DANİJEL NİKOLIC, Belgrad, Sırbistan’daki Üretim ve Yol Enstitüsü Lideri:

“Kuşak ve Yol Girişimi’ni en başından beri destekliyoruz. İlk projelerden biri de hızlı trenin inşasıydı. Bu, ekonomiyi, insan etkileşimini ve daha iyi bağlanabilirliği geliştirmeye yardımcı olabileceğimiz bir şey. Kuşak ve Yol Girişimi nadirdir ve yalnızca bir ülkenin veya bir grup ülkenin çıkarlarına dayanmaz. girişimlerden biridir.”

SES 2 (Çince): XU ERMING, Tayland Siam Fikir Vakfı Lideri:

“Çin, Tayland’ın en büyük yatırımcısı. Tayland’ın ihtiyacı olan şey dijital, elektronik, yeşil ve sağlık sektörlerinde işbirliği ve Çin’in bu alanlarda büyük yetenekleri var. Tayland’ın yüksek talepleri ve Çin’in yetenekleri her iki tarafa da fayda sağlıyor. İyi olacağını düşünüyoruz.” fırsat.”

SES 3 (İngilizce): JORGE MALENA, Uluslararası İlişkiler Kurulu’nun Arjantin’deki Asya İşleri Komitesi Direktörü:

“Arjantin, Latin Amerika’da Kuşak ve Yol Girişimi’nin parçası olan ilk büyük ülke oldu. Örneğin, demiryolu altyapı projesinin başarılı gelişimi, Arjantin’in Asya pazarlarına ihracatına katkıda bulunuyor. Önümüzdeki birkaç yıl içinde Kuşak ve Yol Girişimi, “Gelişmenin tüm sonuçlarını göreceğimize eminim. Bu daha fazla üretim, Latin Amerika’dan dünyaya ve özellikle Asya pazarlarına daha fazla ihracat yapılmasına bağlı olacaktır.”

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri Chongqing’den bildirdi. (XHTV)

adapazariajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu