Haber

Osman Nuri Kabaktepe: Tüm dünyaya haykırmak için Atatürk Havalimanı’nda buluşacağız

AK PARTİ İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, “Gazze ve Filistin’de 2 milyondan fazla mahsur insan bombalar altında yaşamak zorunda kaldı. Bizler en az 1 milyon İstanbullu olarak Cumartesi günü saat 15.00’te Atatürk Havalimanı’nda buluşup haykıracağız. tüm dünyaya.” ” söz konusu.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, 28 Ekim Cumartesi günü Atatürk Havalimanı’nda ‘Büyük Filistin Mitingi’ düzenleyecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılmasının beklendiği miting öncesinde AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe basın toplantısı düzenledi.

“ÇOK GÜÇLÜ BİR SES OLACAK”

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, ’21. yüzyıla girip çeyrek asrı tamamlarken, gerçekten sadece içinde bulunduğumuz yüzyılın değil, insanlık tarihinin en büyük yağma akınlarından biriyle karşı karşıyayız. Gazze ve Filistin’de 2 milyondan fazla mahsur kalan insan en güçlü bombaların altında yaşamak zorunda kaldı. Hayatlarının nasıl sona erdiğine hep birlikte şahit oluyoruz. 5.000’in üzerinde olduğu bildirilen ölümlerin 2.500’den fazlasının çocuk, 1.500’e yakınının da kadın olduğunu öğrendiğimizde, insanlık bu baskınları, bu insan ölümlerini, çocuk ölümlerini durdurmak için elinden geldiğince sesini yükseltti. Kadınların bir an önce ölmesi. ‘Dur’ demek için elinden gelen her şeyi yapması gerektiğine dair duygu ve duyguları da güçlü bir şekilde harekete geçer. Dünyanın her yerinde buna yönelik çabalar görüyoruz. İstanbul’umuzda bu saldırıların başladığı günden bu yana vatandaşlarımız ve sivil toplum kuruluşlarımız tepkilerini dile getiriyor. Yine bu anlamda Cumartesi günü saat 15.00’te İstanbul Atatürk Havalimanı bahçesinde milletimizin, İstanbul’daki kardeşlerimizin, İstanbul’daki hemşehrilerimizin ‘Dur’ deyip, karşı seslerini yüksek sesle yükseltecekleri bir program gerçekleştirilecek. bu saldırı. “İstanbul’daki tüm hemşehrilerimizi oraya davet ediyoruz” dedi.

“CUMARTESİ SAAT 15’TE ATATÜRK HAVALİMANI’NDA BULUŞACAĞIZ”

Kabaktepe, ‘Bu saldırının durdurulması için gerekli çağrıyı yapmak, sesimizi, sözümüzü yükseltmek için gerçekten her birimizin demokratik haklarımızı sonuna kadar kullanması gerekiyor. Yani öldürülen gazetecilerin, öldürülen yardım kuruluşlarının, öldürülen doktorların, öldürülen çocukların ve kadınların sayısı artık vicdan azabı haline gelmiş durumda, vicdanın ve yüreğin verdiği motivasyonla harekete geçmek, bunları durdurmak gerekiyor. en kısa sürede, hep birlikte, hep buradan, dünyaya, küresel güç kazanmak için saldırıyoruz. Bu saldırıyı, bu savaşı, bu vahşeti körükleyecek yangını körüklemek yerine, bu yangının söndürülmesi ve bir an önce ateşkes sağlanması yönünde adımlar atmaya yönelik çok güçlü bir ses ve etkili ülkelere bir davet olacağını düşünüyorum. Bu nedenle tüm İstanbullu vatandaşlarımıza tarihin gerçek tanıkları olduğumuzu göstermek, 2.500’ün üzerinde ölen çocuklarımızın yanına yeni çocukların eklenmesini engellemek, 60’ın üzerinde ölen doktorlarımıza yeni doktorların eklenmesini engellemek. insanlığın ölmediğini kısacası insanlığın ölmediğini göstermek ve daha adil bir dünyanın, adil bir barışın mümkün olduğunu göstermek. Mümkündür, sürecini ve gerçekliğini tüm dünyaya duyurmak için en az 1 milyon İstanbullu olarak Cumartesi günü saat 15.00’te Atatürk Havalimanı’nda buluşacağız. Bütün İstanbullu hemşehrilerimizin, kardeşlerimizin bu anlamda duruşunu biliyoruz. “Duruşunuzu göstermek için sizleri Atatürk Havalimanı’na bekliyoruz” dedi.

haberbeykoz.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu