Haber

Medvedev’den Rusya-AB diplomatik ilişkilerinin askıya alınması çağrısı

Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dimitri Medvedev,AB’nin Rus vatandaşlarına yönelik kısıtlamalarına ilişkin olarak, “Bu her Rus vatandaşının yüzüne atılmış bir tokattır”yorumunu yaptı.

“Dolayısıyla AB liderleri tüm Ruslara doğrudan şunu söylüyor: Bizim için sizler ikinci sınıf insanlarsınız, kötü kalıtıma sahip yarı hayvanlarsınız.”Medvedev sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ancak Rusya aynı şekilde tepki göstermemeli ve AB vatandaşlarına kısıtlamalar getirmemelidir. Ataları Nazi ordusunda görev yapmış birçok ülke liderinin aksine biz ırkçı değiliz. Üstelik ülkemize gelenler genel olarak Rusya’yı seviyor ve takdir ediyor.”

“Avrupalı ​​siyasetçilere karşı yaptırımlarımızı uygulamalı ve AB ile genel olarak diplomatik ilişkileri askıya almalıyız” diyen Medvedev, şöyle devam etti: “Diplomatik kadromuzu ülkemize geri getirmeliyiz. Bu durumda Brüksel’deki kendini beğenmiş aptallar işin içine girecektir.” Kitlesel ve bolca, çünkü bazı olaylardan önce büyükelçilikler tamamen boşaltılıyor” diye konuştu.

haber-tillo.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu