Haber

Kemer’de çöp konteynırları dezenfekte ediliyor

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelindeki temizlik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye ekipleri rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra çöp konteynerlerinin dezenfekte edilmesini de sağlıyor.

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde çöp konteynerlerini yıkayarak dezenfekte ediyor. Çalışmaların ardından temizlik işleri müdürlüğü çöp konteynerlerinin bulunduğu alana ilaçlama yapıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bölgeyi temiz su ile yıkıyor.

Kemer Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Serap Minta, müdürlüğe bağlı 17 çöp toplama aracının bulunduğunu ve ilçe genelinde günde 19 kez çöp toplama faaliyeti gerçekleştirdiklerini belirtti. Turizm döneminde Kemer’de çöp yoğunluğunun arttığına işaret eden Minta, “Yaz aylarında yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Sabah 05:00’te işe başlıyoruz. Turizm sezonu olduğu için toplanan çöp miktarı kış aylarına göre yaklaşık 5 kat artıyor ve gece 00.00’a kadar çalışıyoruz.” söz konusu.

Kirlenen çöp konteynırlarını Kemer Belediyesi’ne ait çöp konteyneri yıkama ve dezenfekte etme aracıyla yıkadıktan sonra dezenfekte ettiklerini anlatan Minta, “Bu araçla ilçemizdeki tüm çöp konteynırlarını haftanın 6 günü yıkayıp dezenfekte ediyoruz. Vatandaşlarımızdan çöplerini yanlarına değil konteynerlerin içine atmalarını rica ediyoruz. Daha temiz bir Kemer için çalışmaya devam ediyoruz.” sözlerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberbor.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu