Haber

Hakan Sabancı’nın Hande Erçel’i kendisiyle aldattığını ima eden Aygün Aydın, yaptığı paylaşımla şok etkisi yarattı!

Hakan Sabancı’nın ve hatta Sabancı Ailesi’nin kabusu olan Aygün Aydın, bir süredir Hakan Sabancı hakkında skandal söylemlerle gündem olmuyor. Düne kadar…

Aygün Aydın, Hakan Sabancı’nın dün yaptığı bir paylaşımla Hande Erçel’i aldattığını ima etti. Aydın’ın Hande Erçel’den ‘Bazlama’ olarak bahsetmesi de dikkat çekti!

Bildiğiniz üzere Hakan Sabancı ile Oyuncu Aygün Aydın’ın kısa süreli bir birlikteliği ya da ilişkisi oldu; Aygün Aydın, o zamandan beri Hakan Sabancı’nın kabusu olmuştur.

Aygün Aydın, Hakan Sabancı ve ailesi hakkında skandal açıklamalar yapmaya başladı, hatta Sabancı ile görüşmelerini ifşa etti.

Aygün Aydın’ın giderek artan söylemleri ve yatakta yatan erkek pozunu paylaşarak Hakan Sabancı olduğunu ima etmesi üzerine Hakan Sabancı’ya uzaklaştırma kararı verildi.

Ancak uzaklaştırma kararı Aygün Aydın’ı durduramadı ve paylaştığı fotoğraflarla Hakan Sabancı’dan bir kızı olduğunu ima etti.

Skandal üstüne skandal yaratan Aydın, sadece Hakan Sabancı değil; Hayatına giren ya da adı geçen tüm kadınlardan da bahsetti; Şeyma Subaşı’na bile hakaret etti.

Hakan Sabancı’nın ünlü oyuncu Hande Erçel ile yeni bir aşka yelken açmasının ardından gözler Aygün Aydın’a çevrilirken, bu konuda da skandal bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı aşklarını doyasıya yaşarken, hatta Hande Erçel Sabancı ailesiyle bir düğünde tanışınca; Aygün Aydın’dan bizi hiç şaşırtmayan bir hamle geldi.

Teknede bir pozu Instagram hesabından paylaşan Aygün Aydın, Hakan Sabancı’nın Erçel’i setteyken aldattığını ima etti!

Aygün Aydın, Hande Erçel’in adını anmazken; ‘Baslama’ referansıyla ima etti.

Hande Erçel malumunuz geçmişte bazı kişilerle kendisine yapılan ‘Bazlama suratlı’ benzetmeleri nedeniyle dava bile açılmıştı…

İşte yine Aygün Aydın, skandal bir paylaşımda bulunarak, “Önce beni aldattın ve benim yerime koydun, iyi ki setteyken aldattın. Eve gidip kahvemi yudumlamadan önce, Tekneyle eve dönerken Bazlamaları aptal durumuna düşürmekten ne kadar gizliden gizliye egosal bir zevk aldığımı düşünüyordum.” Sözleriyle Sabancı ve Erçel hakkında yepyeni bir iddia ortaya attı…

Aygün Aydın’ı da mahkeme kararları durdurmuyor… Üstü kapalı, isim vermeden yine söyleyeceğim diyor.

Ne düşünüyorsun?

habersultanhisar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu