Haber

Epic Games’in 320 TL değerindeki bu haftaki ücretsiz oyunları belli oldu.

Popüler dijital video oyun dağıtım platformu ve video oyun geliştiricisi Epic Games, kullanıcılarına iki ücretsiz oyun veriyor. Ücretsiz oyunları 9 Şubat’a kadar kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

EPIC OYUNLAR BU HAFTANIN ÜCRETSİZ OYUNLARI

Kullanıcılar, bağımsız stüdyo tarafından geliştirilen ve yayınlanan ücretsiz bir tek oyunculu strateji, sıra tabanlı simülasyon oyunu ve Arkane Studios tarafından geliştirilen ve Bethesda tarafından yayınlanan tek oyunculu bir iç mekan aksiyon-macera oyunu alacak.

Epic Games’in 2 Şubat ücretsiz oyunlarını 9 Şubat Perşembe 17.00’ye kadar ücretsiz olarak kütüphaneye ekleyebilirsiniz.

Gangster Şehri – 59.00 TL

Bu yönetim kralı oyununda, sıfırdan bir suç teşkilatı kuracak ve onu devasa bir para sayma makinesine dönüştüreceksiniz! Yasadışı likör satış yerleri ve yasa dışı içki fabrikaları inşa edin. Daha sonra toplayabileceğiniz övgüler alın, borçlularınızın peşinden gidin ve polise rüşvet verin.

Şerefsiz: Yabancının Ölümü – 259,00 TL

Eski akıl hocası Daud ile şimdiye kadarki en büyük suikastı gerçekleştirmek için bir gösteriye katılan Billie Lurk rolünü üstlenin: her ikisinin de İmparatorluğun en onursuz anları için bir araç haline geldiğini düşündükleri tanrısal bir figür olan Yabancı’yı öldürmek.

emirdagajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu