Ekonomi

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete’de yayımlanır.

Bazı bakanlık ve kurumların atama ve görevden alınma kararları Resmi Gazete’de yayımlandı.

Bakanlıkta açık olan İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdür Yardımcılığına Eylül Aydın Kutlu atandı, Strateji Geliştirme Lideri Şeyda Kutsi ise görevden alındı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut Yönetimi Başkan Yardımcıları Orhan Şanlı ve Ömer Faruk Karabayır görevden alındı.

Mekansal Planlama Genel Müdür Yardımcılığına Celalettin Alkan atandı.

Bakanlıkta boşalan müfettiş kadrosuna yeterlik sınavını kazanan müfettiş yardımcısı Çiğdem Konca atandı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü 1’inci Hukuk Müşaviri İbrahim Erkan Keleş görevinden alındı.

Devlet Tiyatroları Genel Müdür Yardımcılığına Sükun Işıtan, Güzel Sanatlar Genel Müdür Yardımcılığına Enver Merallı atandı.

Eskişehir, Karaman, Rize, Mersin İl Kültür ve Turizm müdürleri sırasıyla Şennur Azade, Burhan Yemiş, Esra Alemdaroğlu ve Cengiz Ekici görevlerinden alındı.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Niğde’de Mardin İl Kültür ve Turizm Müdürü Elif Belkıs Baştürk, Rize’de Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan İpekdal, Eskişehir’de Bülent Avnamak, Karaman’da Murat Pekergin, Mardin’de Ayhan Gök, Edirne’de Kemal Soytürk atandı. .

Milli Savunma Bakanlığı

Milli Savunma Bakanlığı’nda Askeri Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Cengiz Karaman, Hukuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Filiz Toprak Aydın, Lojistik Genel Müdür Yardımcısı ise Muhammed Mahmud Ötegen oldu.

Personel Genel Müdür Yardımcılığına Sadık Erbay, Tersaneler Genel Müdür Yardımcılığına ise Cihan Kara atandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı

Tarım ve Orman Bakanlığı Bitkisel Üretimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılıklarına Cengiz Budan ve Uğur Fazilet atandı.

Hayvancılık Genel Müdür Yardımcılığına Emre Gürçay, Çalışma Genel Müdür Yardımcılığına ise Seyfullah Arslantürk atandı.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Faruk Fıratoğlu, Kantar İşletmeleri Genel Müdür Yardımcılığına İsmail Bülbül, boşalan Şefliğe ise Müfettiş Merve Nalbantoğlu ve Müfettiş İsmail Serhat Konya atandı. Müfettiş pozisyonu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda boşalan Vergi Müfettişi Başmüfettişi kadrosuna Hesap Uzmanı Mustafa Serhat Koçak atandı.

Vergi başmüfettişliklerinin yanı sıra vergi başmüfettişleri Abdulkadir Ulukaya, Adem Turanlı, Adnan Gülener, Ahmet Fatih Sağlam, Ali Yıldız, Aptulhamit Atlı, Bilal Kavalcı, Bünyamin Selvi, Cihan Aladağ, Dilek Karatekin, His Genç, Emre Aksu, Emre Ekmen , Fazilet Var, Esra Ulu, Faruk Uysal, Fatih Akan, Fatih İnanç, Fatih Kürkçü, Filiz Eker, Fuat Mallı, Gülcan Çifçi, Hacı Halil Kaymak, Halil Akkoca, Hamide Sağlam, Harun Durmuş, Harun Sızan, Haydarhan Sinemoğlu, İsmail Sinan Lekesiz , Kemal Kaplan, Levent Yalçın, Mahfuz Özmen, Mahmut Dalak, Mehmet Ali Karaca, Meryem Altun, Metin Ersoy, Mevlüde Ünal, Murat Barış Kan, Murat Şimşek, Mustafa Tınmaz, Ömer Faruk Atak, Ömür Deniz, Recep İlyasoğlu, Recep Köylü, Salih Öztabak, Sema Gülderen, Sibel Güler, Süleyman Çifçi, Şakir Demirbaş, Şenol Akocak, Şenol Tüfekçi, Şükrü Öztürk, Turgay Ergün ve Ümit Gülsün getirildi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda boş olan vergi müfettişliklerine yeterlik sınavında başarılı olan 72 vergi müfettişi yardımcısı atandı.

Milli Eğitim Bakanlığı’nda boşalan Eğitim ve Disiplin Kurulu Üyeliği’ne Mustafa Muharrem Tüfekci, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcılığı’na ise Ahmet Taşan atandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nda Karayolları Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Gökhan Macit, Milli Deniz Emniyeti Müdürü görevine ise Bülent Sönmez atandı.

Nurettin Muhtar Acar, Diyanet İşleri Başkanlığı Diyanet İşleri Yüksek Kurulu Üyeliğine atandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu